Meny


Stor Tapas

485,-

Menyen for deg som ønsker det “lille” ekstra, her er det bare og sette seg til bords å nyte måltidet.

Lam

Lam tagine med frisk koriander og yoghurt

Laks

Konfitert laks med brent purreløk, blomkål crudité og syltet løk

Gresskarsalat

Gresskar med kikkerter, spinat, bønner og marinerte gulrøtter

Kyllingbryst

Kyllingbryst fra Stange med fennikel, basilikum og sitron

Spekeskinker

Coppa de parma og fennikel salami

Scampi

Scampi med glassnudler, koriander, lime, fiskesaus, chili, vårløk, granateple

Pølser

Pølse fra Idsøe laget på parmaskinke og svinenakke

Tomatsalat

Plommetomater med svarte oliven, fetaost, spinat, bakt rødløk og paprika

Villmosepoteter

Bakte villmosepoteter med sopp, chorizo og løk

Oster

Brie De Meaux og Comté

Betesalat

Rå beter med ingefær, koriander, lime og speltkorn

Dip og brød

Brød, basilikumaioli og tatziki

Tapas

395,-

Innholdsrik og spennende meny som passer til alle anledninger

Lam

Lam tagine med frisk koriander og yoghurt

Kjøttboller

Spanske kjøttboller i spicy parikasaus

Kylling

Kyllingbryst fra Stange med fennikel, basilikum og sitron

Scampi

Scampi med glassnudler, koriander, lime, fiskesaus, chili, vårløk, granateple

Villmosepoteter

Bakte villmosepoteter med sopp, chorizo og løk

Gresskarsalat

Gresskar med kikkerter, spinat, bønner og marinerte gulrøtter

Oster

Brie de Meux og Comté

Betesalat

Rå beter med ingefær, koriander, lime og speltkorn

Spekeskinker

Coppa de parma og fennikel salami

Dip og brød

Brød, basilikumaioli og tatziki


Enkel tapas

345,-

Enkel smakfull meny som passer ypperlig til lunsj eller en lettere middag

Kjøttboller

Spanske kjøttboller i spicy paprikasaus

Kylling

Kyllingbryst fra Stange med fennikel, basilikum og sitron

Villmosepoteter

Bakte villmosepoteter med sopp, chorizo og løk

Scampi

Scampi med glassnudler, koriander, lime, chili, vårløk, granateple

Serranoskinke

Serranoskinke med ruccola og oliven

Tomatsalat

Plommetomater med svarte oliven, fetaost, spinat, bakt løk og paprika

Oster

Brie De Meaux og Comté

Dip og brød

Brød, Basilikumsaioli og tzatziki

Fingermat

345,-

Kongekrabbe

Kongekrabbe med mangochutney

Småpoteter

Småpoteter med pepperot, rødløk og løyrom

Tunfisk

Rosastekt tunfisk med wasabi og pasjonsfruktgele

Kylling

Kyllingfilet med gulrotpuré

Scampi

Marinerte scampi på spyd med smaker fra Thailand

Polenta

Italiensk polenta med urtekrem og serranochips

Spekeskinke og ost

Fenikkelsalami og ost fra Beito Ysteri

Dip og brød

Foccacia og aioli


Stor julebuffet med dessert


495,-

Ribbe

Tynnribbe fra Prima Jæren med svor, epler og svisker

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt fra A. Idsøe med sjy

Julepølser

Grove pølser med karve og timian fra A. Idsøe

Medisterkaker

Grove medisterkaker fra A. Idsøe

Rødkål

Rødkål dampet i eplecider

Saus

Hjemmelaget julesaus

Poteter

Kokte villmosepoteter

Kålrabistappe

Tradisjonell kålrabistappe

Dip og brød

Grov sennep og landbrød

Dessert

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus

Tradisjonell Julebuffet med dessert

435,-

Ribbe

Tynnribbe fra Prima Jæren med svor, epler og svisker

Medisterkaker

Grove medisterkaker fra A. Idsøe

Julepølse

Grove pølser med karve og timian fra A. Idsøe

Rødkål

Rødkål dampet i eplecider

Saus

Hjemmelaget julekrydret saus

Poteter

Kokte villmosepoteter

Dip og brød

Grov sennep og landbrød

Dessert

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus


Julelunsj

375,- 
Serveres kun mellom kl. 10:00-14:00 på hverdager

Ribbe

Tynnribbe fra Prima Jæren med svor, epler og svisker

Julepølse

Grove julepølser med karve og timian fra A. Idsøe

Potetsalat

Potesalat med pepperot, sennep, dill og rømme

Eggerøre

Tradisjonell eggerøre

Laks

Røke og gravlaks

Skinke

Ribberull fra A. Idsøe

Salat

Grønn salat

Gorgonzola

Gorgonzola med pære og ristede nøtter

Dip og brød

Landbrød, smør og sennepsaus

Pinnekjøttbuffet med dessert

465,-


Pinnekjøtt

Pinnekjøtt fra A. Idsøe

Poteter

Kokte villmosepoteter

Kålrabistappe

Tradisjonell kålrabistappe

Saus og brød

Stekesjy, flatbrød og landbrød

Dessert

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus